 |
 |
|
 |
Νάξος, Μέση Ποταμιά, διώροφη πέτρινη κατοικία 111 τ.μ. χτισμένη σε αμφιθεατρικό οικόπεδο 213 τ.μ.με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και με ανοιχτή θέα στα γύρω γραφικά χωριά και στο γύρω τοπίο.
Η κατοικία αναπτύσσεσαι σε δύο επίπεδα.
Στο άνω επίπεδο των 54,69 τ.μ., βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια και ένα λουτρό με τη βεράντα εισόδου 14,78 τ.μ. προς τα νοτιοδυτικά και ένα μπαλκόνι 3,12 τ.μ.
Το ισόγειο των 56,51 τ.μ. περιλαμβάνει το καθιστικό, τη τραπεζαρία, την κουζίνα και ένα λουτρό. Εξωτερικά υπάρχει μία αυλή προς τα νοτιοδυτικά και η μεγάλη βεράντα 42,34 τ.μ. με το υπαίθριο καθιστικό προς τη νοτιοανατολική θέα.
Σε κατώτερη στάθμη διαμορφώνεται μία μικρή δεξαμενή νερού.
Στην βεράντα εισόδου του άνω επιπέδου και στο υπαίθριο καθιστικό του κάτω επιπέδου διαμορφώνεται ξύλινη πέργκολα με καλαμωτή.
Η αρχιτεκτονική μελέτη του 2018 απέδωσε την παλαιά πέτρινη κατοικία του 1880 σε αναδιαρρύθμιση και πλήρη πολυτελή ανακαίνιση. Οι εργασίες περιλαμβάνουν χρήση φυσικών υλικών, κατασκευαστική αρτιότητα και πληρότητα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, μονώσεις, δίκτυα, κλιματισμός.
Υποδομή με άδεια για μικρή πισίνα / pool plunge 8 τ.μ. Μεγάλοι υπαίθριοι χώροι.
Το ακίνητο απέχει οδικώς 9 km από τη Χώρα και το λιμάνι, 10 km από το αεροδρόμιο του νησιού και 10 km από την παραλία της Πλάκας. |
|
|
|
|
 |
Στοιχεία
ακινήτου |
Κωδικός |
Μ-1095 |
Τύπος |
ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
προς πώληση |
Εμβαδόν |
111m2 |
Τιμή |
295.000,00€ |
Περιοχή |
Νησιά
- ΝΑΞΟΣ |
Δωμάτια |
3Υ/Δ.Σ.Κ.2ΜΠ |
Όροφος |
Ισογειο |
Ανελκυστήρας |
- |
Θέρμανση |
- |
Έτος
Κατασκευής |
1880 |
Πάρκινγκ |
Ναι |
Αποθήκη |
Ναι |
Αποθήκη
υπογείου |
Ναι |
Τζάκι |
Ναι |
Γωνιακό |
Ναι |
Διαμπερές |
Ναι |
| ανακαινισμένη πλήρως | 2022 | οικόπεδο | 213 τ.μ. | |
|